BLOGUL ACTIVITATILOR EXTRACURRICULARE

Motto :

 

,, Apă , tu eşti nu numai necesară vieţii, ci eşti însuşi viaţa ; eşti bogăţia fără seamăn pe Pământ, tu eşti cea mai delicată, cea mai pură, tu eşti sufletul Pământului

                                                         Antoine de Saint – Exupery

 

       Devenită deja o tradiţie în instituţia noastră, Ziua Mondială a Apei este un bun prilej prin care reuşim să transmitem un mesaj comunităţii locale evidenţiind faptul că apa este un element indispensabil vieţii şi că de calitatea ei depinde calitatea sănătăţii noastre, respectiv a vieţii.

      Noi, cadrele didactice avem datoria de a-i implica cât mai mult pe elevi în activităţi de protejare a mediului. Şi din acest motiv ziua de 22 martie, Ziua Mondială a Apelor, nu a trecut neobservată.Elevii claselor gimnaziale de la  Şcoala Gimnazială Spirea Sorescu Zamfira, coordonaţi de prof.Diana Haidei, au fost implicaţi într-o serie de activităţi ce au scos în evidenţă necesitatea adoptării unei atitudini ecologice faţă de mediul înconjurător, în general, şi de protejare a apei, în special. În mod constant ignorăm puterea apei care sculptează pământul, care aduce viaţă, fără care nu am putea supravieţui. Cu toate acestea,astăzi,22 martie, am arătat cu toţii că ne pasă  fiindcă stă în puterea tuturor să închidă un robinet, să arunce o sticlă doar când este goală sau să colecteze apa de ploaie.Înţelegem că orice gest minor are un impact puternic, în timp, asupra planetei noastre. Simţim că suntem privilegiaţi, că zona în care trăim, cu reţeaua sa hidrografică bogată, ne permite desfăşurarea unei vieţi perfecte, fără lipsuri, propice pentru dezvoltarea noastră ca elevi, ca oameni.Alături de noi au fost domnul director Iulian Dumitru,domnul director adjunct Doru Finichiu,doamna profesoara de limba romana Luciana Nica,doamna profesoara de matematica Luminita Brucar si doamna profesoara de limba engleza Maria Baran .

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

ImagineImagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: